Quick Links

Cart

Vaša košarica je prazna!

Među suma: 0,00€ (0,00kn)
Ukupno: 0,00€ (0,00kn)
Uredi košaricu
Naplata

Dobrodošli na novi Blagajne-trezori webshop!

Uvjeti prodaje


Uvod u Uvjete poslovanja

Možete kupiti na blagajne-trezori (Larix Plus d.o.o.) narudžbom putem interneta, pozivom ili slanjem emaila. Posjetite našu kontakt stranicu za sve kontakt informacije. Narudžbe poslane preko weba blagajne-trezori.com.hr i kod Larix Plus d.o.o. mogu se isporučiti samo unutar Hrvatske. Ukoliko se nalazite izvan Hrvatske posjetite ajgroup.com kako biste saznali može li AJ Grupa isporučiti proizvod tamo gdje se nalazite.

Nastojimo pružiti izvrsnu uslugu svim našim klijentima. Koristite naša Često postavljana pitanja i Uvjete poslovanja da pronađete odgovore na sva pitanja koja imate, ili nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći na bilo koji način.

Podaci o tvrtki i Uvjeti prodaje

Naziv tvrtke: Larix Plus d.o.o..

Adresa: Varaždinska ulica II odvojak 4, 42000, Varaždin - Jalkovec

Matični broj: 4353773

OIB: 11726361485

Cijene i plaćanje

1. Cijene

Sve cijene izražene su u HRK. Po zadanom prikazu sve naše cijene prikazane su bez PDV-a. PDV će se dodati pri naplati. Cijene s uključenim PDV-om možete vidjeti na našoj web stranici odabirom izmjene PDV-a u gornjem lijevom kutu ekrana. Alternativno, cijene će biti prikazane s uključenim PDV-om ako se prijavite kao privatan korisnik. Zadržavamo pravo promjene naših cijena u bilo kojem trenutku. U slučaju da je proizvod naveden s netočnom cijenom ili netočnim podacima zbog tipografske pogreške ili netočnih informacija primljenih od naših dobavljača, Larix Plus d.o.o. ima pravo odbiti ili otkazati sve narudžbe za taj proizvod.

2. Načini plaćanja

Plaćanje je moguće na jedan od sljedećih načina:

1.) Općom uplatnicom, virmanom ili internet bankarstvom prije dostave

KORISNIK: Larix Plus d.o.o.

OIB: 11726361485

IBAN: jedna od ponuđenih banaka (vidi popis banaka niže)

MODEL: 00 i upišite broj ponude-predračuna

– kod plaćanja općom uplatnicom, virmanom ili putem Internet bankarstva molimo Vas da navedete u opisu plaćanja INTERNET KUPOVINA i broj narudžbe

Računi u bankama:

Raiffeisenbank Austria d.d.

IBAN: HR0624840081107294623

Zagrebačka banka d.d.

IBAN: HR2123600001102719854

Addiko Bank d.d.

IBAN: HR5625000091101495453

2.) Pouzećem prilikom preuzimanja

Plaćate kuriru iznos za naručeni paket.

3. Odgoda plaćanja

Društva s ograničenom odgovornošću s kojima konstantno surađujemo mogu dobiti odgodu plaćanja.Nakon što je vaša roba isporučena, od nas ćete dobiti račun s rokovima plaćanja od 30 dana od datuma računa. Ako račun nije plaćen nakon datuma dospijeća, zadržavamo pravo zaračunati zateznu kamatu od 2%. Zadržavamo pravo obustaviti danu odgodu plaćanja u bilo kojem trenutku zbog kašnjenja plaćanja ili promjene kreditnog statusa kupca. Također zadržavamo pravo isporuke robe pouzećem.

Zahtijevamo službenu narudžbu ili broj narudžbenice za sve narudžbe. Molimo da se ove informacije pošalju emailom na info@larix.hr. Bez broja narudžbenice nećemo moći naručiti robu i zahtijevat ćemo plaćanje po predračunu. Ne možemo prihvatiti ime osobe umjesto broja narudžbenice.

Računi će biti poslani emailom na navedenu adresu emaila za račune. Odgovornost kupca je osigurati ispravnu email adresu za račune. Kupac nas mora obavijestiti u trenutku narudžbe ako se računi ne mogu prihvatiti putem emaila. Sve izmjene računa zbog toga što je korisnik dao netočne podatke idu na štetu kupca i iste ne odgađaju dospijeće računa.

4. Obrada i potvrda narudžbe

Larix Plus potvrditi će vašu narudžbu u pisanom obliku na navedenu email adresu. Narudžbe ručno obrađuje naš prodajni tim, a potvrda narudžbe biti će poslana u roku od 24 sata. Narudžbe poslane vikendom ili državnim praznicima biti će obrađene sljedećeg radnog dana. Molimo vas da provjerite ima li u vašoj narudžbi bilo kakvih grešaka i da nas što prije obavijestite ako budu potrebni ispravci. Napominjemo da niti obrada plaćanja niti primitak potvrde narudžbe ne predstavljaju pravno obvezujući ugovor. Zadržavamo pravo otkazivanja narudžbe u bilo kojem trenutku prije računa. Ako se pojavi potreba za otkazivanjem narudžbe, Larix Plus će o tome obavijestiti kupca u pisanom obliku.

5. Promotivni kodovi

Ako imate važeći promotivni kod, možete ga unijeti kada dođete na stranicu Naplata prilikom naručivanja. Svaki promotivni kod ima svoja vremenska ograničenja i određeni postotak popusta. Promotivni kodovi ne mogu se koristiti zajedno s bilo kojom drugom ponudom ili već postojećim proizvodima na popustu (uključujući snižene cijene i paketne ponude). Važeći su samo promotivni kodovi koji se oglašavaju na ajproizvodi.com ili na ostalim društvenim i promotivnim materijalima; kodovi dostupni na web stranicama trećih strana možda neće biti valjani. Ako imate problema s unosom promotivnog koda, slobodno nas kontaktirajte.

6. Ponuda

Rado ćemo vam dati službenu ponudu za bilo koju robu koju želite naručiti. Ponude vrijede 30 dana od datuma izdavanja. Molimo kontaktirajte nas. 

7. Vlasništvo

Larix Plus d.o.o. zadržava puno vlasništvo nad robom sve dokle se ne primi potpuna uplata.

menu