Vaša košarica je prazna.

Kolačiči

KORIŠTENJE „KOLAČIĆA“

Kolačići
Naša internetska stranica koristi "kolačiće" kako bi se olakšala upotreba i pregled učinio ugodnijim. Online "kolačići" mogu se odgoditi na pregledniku vašeg računala, a "kolačići" nisu prenositelji virusa niti mogu naštetiti vašem računalu. Upravitelj "kolačića" (ili usluga) je poduzeće LARIX PLUS d.o.o., Varaždinska ulica II.odvojak 4, Varaždin-Jalkovec, koji je ujedno i vlasnik stranice: www.blagajne-trezori.com.hr. Korisnik www.blagajne-trezori.com.hr je bilo koji pojedinac koji posjeti našu stranicu. Kolačići su male datoteke, obično sadrži niz slova i brojeva, koje su prenesene na vaše računalo kada posjetite našu web stranicu. Svaki put kada ponovno posjetite stranicu, web stranica će dohvatiti podatke o kolačiću koji se učitava, te će preuzeti podatke o učitanom kolačiću i identificirati korisnika.

Kolačići su važni za rad web stranice, da je korisničko iskustvo bolje, a pregledavanje je lakše i ugodnije. Koristeći ih, analiziramo promet na našoj web stranici, a kolačići također pružaju napredne tehnike oglašavanja.

Korištenjem kolačića ponuditelj dobiva informacije o korištenju web stranice i nekim korisničkim značajkama odnosno informacijama o njegovoj opremi s kojom pristupa na stranicu (npr. razmak između korisnika, datum zadnjeg posjeta, postavke jezika i drugih korisničkih postavki na web stranici, rezolucija zaslona, vrstu web preglednika, itd).

Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće:
Tehnički potrebni kolačići: Određeni kolačići koji su neophodni za rad web stranice. Bez njih nije moguće pokrenuti sesije i košaricu za kupnju. Ovi se kolačići ne mogu isključiti.

Online Analytics kolačići: pomoćni alata za analizu Google Analyticsa pomoću kojeg pratimo broj posjetitelja web stranice i koje stranice se pregledavaju.

Društveni mediji: Većina web mjesta ima mogućnost lako dijeliti sadržaj na omiljenim mrežama korisnika. Svi društveni mediji upotrebljavaju kolačiće za ovu radnju. S nama možete dijeliti informacije na Facebooku ili poslati komentar putem svog Facebook računa. Facebook će dodati kolačić nazvan datr i lu u preglednik. Više informacija o Facebook kolačićima potražite na njihovoj web-lokaciji. (https://www.facebook.com/about/privacy/cookies)
Točna svrha obrade prikupljenih podataka za svaki pojedini kolačić navedena je u donjoj tablici.


 

Ime „kolačića“

Svrha i vrijeme pohranjivanja

Vlasnik/poduzeće

PHPSESSID

Sesija za prijave i rad web košarice; do zatvaranja pregleda

vlastito

_utma

Statistika pregleda web stranice; 2 godine

Google Analytics

_utmb

Statistika pregleda web stranice; 30 minuta

Google Analytics

_utmc

Statistika pregleda web stranice; do zatvaranja pregleda

Google Analytics

_utmz

Statistika pregleda web stranice; 6 mjeseci

Google Analytics

Ostali vanjski kolačići: Stranica je povezana s društvenom mrežom Facebook. Prilikom interakcije s web mjestom i prijenosom podataka, kolačići se odgađaju i omogućuju povezivanje i praćenje na različitim web mjestima. Ne prenosimo podatke prikupljene vlastitim kolačićima trećim stranama.

Vaša privatnost i korištenje kolačića
Uvijek imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja kolačića. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, što lako možete promijeniti u postavkama preglednika odbacujući kolačiće ili da primate upozorenje prije spremanja kolačića. Također možete blokirati ili brisati kolačiće u bilo kojem trenutku. Ako promijenite ili izbrišete datoteku kolačića preglednika, promijenite ili nadogradite svoj preglednik ili uređaj, morat ćete ponovno onemogućiti kolačiće. Postupak upravljanja kolačićima varira od preglednika do preglednika.
Ovdje možete pregledavati i upravljati kolačićima (veza: chrome: //settings/content/cookies) i možete isključiti praćenje usluge Google Analytics na slijedećem linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout . Također možete kontaktirati "korisničku podršku" u pregledniku kako biste upravljali kolačićima.