Opći uvjeti poslovanja

UVJETI PRODAJE I PLAĆANJE:
Ponuda u katalogu namijenjena je pravnim osobama za virmansko plaćanje. Virmansko plaćanje se vrši po predračunu prije same isporuke po obavijesti o dolasku robe, sa iznimkom plaćanja po računu. Roba ostaje naše vlasništvo do u cijelosti plaćenog računa!

ISPORUKA - DOSTAVA:
Rok isporuke za većinu proizvoda je 2-3 tjedna, osim za velike trezore i sefove za koje je rok isporuke 5-6 tjedana od narudžbe. Ako se neki proizvod više ne proizvodi, ne možemo osigurati njegovu isporuku. Dostava do kupca posebno se naplaćuje, a dostavu je moguće izvršiti u našoj organizaciji ili kupac može sam angažirati prijevoznika ili osobno preuzeti robu u skladištu Larixa.

JAMSTVO, KVALITETA, ODGOVORNOST:
Za sve proizvode jamstvo je godinu dana. U slučaju oštećenja, reklamaciju je potrebno prijaviti u roku od 8 dana od primitka robe pisanim putem - reklamacijski zapisnik i fotografija.

SERVIS:
Po potrebi osiguravamo nabavu rezervnih djelova.

PRITUŽBE I SPOROVI:
U slučaju spora nadležan je sud u Varaždinu.

CIJENE:
Ukoliko dođe do bitnih promjena tržišnih uvjeta poslovanja, zadržavamo pravo promjene cijena. Također ćemo se truditi da cijene u web trgovini budu ažurirane u što je kraće mogućem roku.

Vaša košarica je prazna.

Naroči brezplačni katalog

Proizvodi za vašo varnost in zaščito


Facebook